Til toppen

El-tekniker søkes

El-tekniker ønskes til en av Norges eldste - og mest fremoverlente storkjøkken bedrift

Som El Tekniker i FOYNLAND Rustfritt og Storkjøkken AS, vil du være en svært viktig bidragsyter og ressurs for Foynland`s videre vekst. Du vil ha varierte arbeidsoppgaver ute hos våre kunder og på vårt eget serviceverksted.

Foynland er autorisert Teknisk Servicebedrift i «Bransjeforeningen for Storkjøkkenleverandører i Norge». Vi ønsker å være en anerkjent servicebedrift, og personen vi ansetter skal videreføre og leve opp til dette. Dette gjøres ved å jobbe strukturert,være positiv og løsningsorientert i kontakt med våre kunder.

Vi tilbyr en arbeidsplass utenom det vanlige. Hos oss vil du være en del av en tradisjonsrik bedrift med gode kollegaer, samtidig som du vil være en del av NICHE Concept Group. NCG med sine 25 hardtarbeidende og målrettede kolleger har lagt merke til at verden er full av muligheter, og vi griper tak i dem.

Du vil være med å utvikle et selskap i vekst, hvor det er stor variasjon i arbeidsoppgaver, mange spennende prosjekter og et trivelig uformelt arbeidsmiljø med ambisiøse og muntre kolleger. Vi jobber med mange spennende prosjekter, og trives best når tempoet er høyt.

Vi søker deg som er blid og som evner å ha det gøy når ting går unna. Du er både en sosial relasjonsbygger samt en strukturert kontakt for firma og kunder. Du som søker har relevant arbeidserfaring, og innehar gode kommunikasjonsevner skriftlig og muntlig på Norsk. Gode samarbeidsevner er en selvfølge.

Arbeidsoppgaver:

  • Service og reperasjon på storkjøkkenutstyr
  • Testing, montasje, inspeksjon og klargjøring av utstyr.
  • Identifisere og feilsøking.
  • Vaktordning

Ønskede Kvalifikasjoner

  • Fagbrev i elektro eller automasjon
  • 3 års relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende fagbrev
  • Førerkort klasse B
  • Generell god IT-kompetanse, Office
  • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner på norsk

Tiltredelse: Snarest eller etter avtale.

Om arbeidsgiveren:

Foynland Rustfri og Storkjøkken AS ble etablert på Foynland i 1948. Fra starten av var Foynland en produksjonsbedrift for rustfrie stålprodukter. Fortsatt har vi en vesentlig produksjon, i tillegg har utvikling og vekst ført til at det også bedrives import og salg av kvalitetsmaskiner for bruk i storkjøkken. I dag holder vi til på Barkåker i Tønsberg kommune.

Foynland ble i år en del av NICHE Concept Group (NCG) og nyter godt av å komme inn i en større organisasjon med mye kompetanse og mange markedsmuligheter. NCG har med kjøpet av Foynland ytterligere styrket sin posisjon som totalleverandør til Hotell, Restaurant , catering og institusjon.

Sted

Stillingen vil ha utgangspunkt fra Åshaugveien 190 på Barkåker

Er du den vi søker, så ser vi frem til å motta din søknad og CV på mail til lars@foynland.no.

For spørsmål om stillingen kan du kontakte Lars-Erik Østbye på tlf: 33 06 10 10.