Til toppen

Hvordan ta i bruk og lese nettbutikken vår


 

Hvem kan handle i vår nettbutikk?

Foynland Storkjøkken AS er en importør, produsent og grossist av storkjøkkenutstyr. Vi selger kun til profesjonelle brukere og firmaer, og prisene som er oppgitt er eksklusiv MVA, frakt og miljøgebyr.

Hvordan handle på nettsiden?

Vi har valgt å eksponere nær sagt alle veiledende priser på våre produkter.

1. For å se akkurat dine priser og tilhørende rabatter må du registrere deg som bruker av nettsiden.

2. Du må legge inn firmanavn med organisasjonsnummer, adresse (post og levering), kontaktinformasjon, e-post og telefonnummer.

3. I tillegg legge inn hvilken type bedrift du er slik at vi kan legge deg inn i den rette kundegruppen.

4. Til slutt må også foretrukken betalingsmåte legges inn.

Du velger ditt eget minimum 6 sifrede passord for pålogging.

Når du har registrert deg, mottar vi en e-post om din registrering. Vi vil så snart som mulig legg deg inn i den rette kundegruppen med tilhørende rabatt tabell.

Sjekk inn igjen i løpet av ca 24 timer (haster det - Ring oss på tlf 33 30 48 30 etter registrering), og alle dine rette priser vil være presentert – helt automatisk. Dette skal kun gjøres en gang.

Betalingsmåter og betingelser

Du kan velge mellom:

  1. faktura pr E-post i PDF format
  2. EHF (pass på at org nr. er riktig)
  3. Papirfaktura pr post (+100,-)

Alle nye kunder blir kredittvurdert før ordren godkjennes og varer sendes.

Våre kunder er utelukkende profesjonelle brukere og kjøpere av utstyret.
Gjeldende salgs og leveringsbetingelser for medlemmer i BFSN (bransjeforeningen for storkjøkken leverandører i Norge) finner du her:

BFSN Salgs og leveringsbetingelser

Priser og informasjon på nettsiden.

Alle priser oppgitt er veiledende eksklusive merverdiavgift, frakt og miljøgebyr.

Elektrisk miljøgebyr er i de fleste tilfellene Kr. 75 eller 200,- og vil bli etter beregnet avhengig av maskinen(e) som er valgt (vises ikke på den systemgenererte bekreftelsen). Dessverre er det ikke noe system i butikken som klarer å fange opp det enkelte gebyret, men vil vises av den offisielle bekreftelse som sendes fra vår ERP system i etterkant.

Frakt er ikke inkludert i prisene som er oppgitt. Vi har avtale med Schenker, og fraktprisen oppgis på den offisielle ordrebekreftelsen.

Vi tar forbehold om feilprising, skrivefeil i beskrivelsene. De fleste produktene har dataark/brosjyre klar for nedlastning.
Fint om du gir tilbakemelding på post@foynland.no dersom du oppdager noe som åpenbart er feil eller mangel.

Levering og frakt

Varene sendes fra vårt lager så snart som mulig etter avtale. Lagerførte produkter sendes omgående, og bestilte varer sendes så snart de ankommer. 

Transportskader, reklamasjon og retur

Transportskader skal registreres hos transportør umiddelbart ved levering og signeres på fraktbrev. Det anbefales også at det tas bilder av emballasje/skader på produktet. Dersom det er skadet gods må dette også meldes Foynland Storkjøkken AS og beholdes. Også emballasjen skal beholdes ved eventuelt ettersyn.

Varer kan bare returneres etter avtale med Foynland Storkjøkken AS. En returavgift på 20% av beløpet beholdes. Spesialbestilte varer kan ikke returneres. Om kunden ønsker å kansellere ordren etter at det er utstedt en ordrebekreftelse og innkjøp iverksatt, kan Foynland Storkjøkken AS kreve avbestillingsgebyr tilsvarende 20% av beløpet for kostnader påløpt.

Lagervisning

Vi har valgt å være forsiktige med å si for mye om lagerstatus. Vi ønsker å bygge opp vårt lager slik at det fanger de mest solgte varene. Dersom det vises et lagerantall, er dette ofte det vi normalt lagerfører, og vi tar forbehold om at det kan være utsolgt. Den oppgitte leveringstiden er estimert ut ifra erfaring og hva som kan forventes fra den enkelte produsent. Kontakt oss på post@foynland.no eller 33 30 48 30 dersom noe er presserende eller haster. Det finnes mange produkter på lager som kan erstatte akkurat det produktet du har valgt.