Til toppen
Kampanjer


Investerer du i dag - betaler du først på nyåret.

Merk: Avtalen må være signert innen 31.12.2022
 

Hva er leasing?

Leasing er en løsning som egner seg for bedrifter med behov for utstyr i den daglige driften, men ikke ønsker å belaste driftskapitalen. Utstyret kjøpes av Ikano Bank og leases ut til deg med alle bruker rettigheter og status som leietaker. Utstyret leases normalt over en periode på 2-5 år, og etter endt leasingperiode har leietaker mulighet til og overta utstyret.
 

Hva kan leases?

De fleste typer driftsutstyr kan leiefinansieres, men leieobjektet må være en selvstendig enhet som skal kunne avskrives.
Hvorfor eie når det er smartere å leie?
Leie betyr fleksibilitet og lønnsomhet for din bedrift og deles over en avtalt periode. Fristilt kapital kan benyttes til andre tiltak som kan skape vekst og inntjening. Hele investeringen kan normalt utgiftsføres og trekkes fra i regnskapet.

Fortsatt usikker?

Chat med oss eller send oss en epost på : post@foynland.no så forteller vi mer om leasing og de fordeler dette gir for din bedrift.

Legg igjen bestilling på nettsiden og kommenter i ordren ved utsjekk, at du ønsker leasing. Bekreft bestillingen, så får du svar fra oss innen 24 timer angående din ordre.

Gjør din beste investering i dag!