Til toppen
Vi innreder kantine- og storkjøkkenløsninger.

.

.

Vi innreder landets kantiner og storkjøkken.

 


Profesjonelt kantine og storkjøkkenutstyr forfremtidens kantiner.

Ved en kantine og matsal er det vanlig at man tilbereder store mengder mat i løpet av dagen og uken. Til det stilles det store krav til at storkjøkkenutstyret man bruker er av høy kvalitet og som tåler gjentatt bruk over tid, og at en generelt har en effektiv og praktisk kjøkkenløsning som gjør den daglige driften enkel for dine ansatte.

Med Foynland i ditt prosjekt er vi med på hele prosessen i ditt prosjekt, hvor vi fungerer som rådgivere, er med å tilpasse og tilby utstyret til ditt konsept og også sikrer levering og montering om du skulle ønske det. Vi streber etter å levere en kantineløsning som dekker alle krav til brukervennlighet, arbeidsflyt og matsikkerhet.

 

 

image

 


En fleksibel og tidsriktig kantine - Et sted én har lyst å være.

Med en effektiv kjøkkenløsning på plass har en et godt utgangspunkt for en velfungerende kantinedrift. Men rommet og spisesalen der ansatte og kolleger møtes, er også svært viktig, både for trivsel og helhetsinntrykket. Det er her man skal nyte den gode maten og den gode praten.

Til dette har vi ekspertisen som trengs inhouse. Vi bidrar med gjennomførte konsepter skreddersydd for deg og ordner planløsninger, 3D-tegninger utformet på ditt steds mål og kapasitet og kan levere alt fra disker, kjøkkenøyer og interiøret på stedet.

Summen av et samarbeid med oss ved ditt neste prosjekt innebærer en komplett løsning fra A til Å - et sted både ansatte på kjøkkenet og brukere av kantinen vil kunne glede seg over.

 

 

image

.

image
image


FLEKSIBLE LØSNINGER FOR ALLE TYPER KANTINER

 

.

.

image

Trillebord, rustfritt, 900x550x850mm

  • Dim: 900 x 550 x 850
  • Helsveiset - ikke flatpakket
  • Med bremser på hjul
90096

Kurvvogn, rustfri, 570x570x1700

  • Dim: 570 x 570 x 1700
  • Bremser på hjul
  • Veil. pris kr 4 890,-
91110

Bløtevogn, rustfri, 550x550x625

  • Dim: 550 x 550 x 625
  • Kuleventil
  • Fire hjul, to m/ lås
94102

.

.

FAGOR - Den ledende europeiske produsenten av kommersielle kjøleprodukter.

Forvirret i jungelen av kjøledisker, kjøle-/fryseskap osv? Det skjønner vi. Vårt fokus som en Miljøfyrtårn bedrift gjør at vi gjør alt vi kan for utel ...

Hvorfor velge Foynland?

Vi vet det finnes mange aktører i vår bransje og konkurransen er stor. Her får du noen gode grunner til å velge Foynland Storkjøkken som din partner.

Tilbake til hverdagen på et storkjøkken.

Kokeapparater, konveksjonsovner, oppvaskmaskiner og kjøleskap er bare noe av utstyret som brukes i hotell- og restaurantbransjen, og som i disse dager ...